vers geschreven

Blog

Wij bloggen voor jou! Praes volgt nauwlettend de laatste ontwikkelingen en deelt dit graag met zijn bezoekers.

  • Home
  • Blog
  • Heb jij al een formule voor je online succes?
050 - 8200 900

Heb jij al een formule voor je online succes?

Heb jij al een formule voor je online succes?

Elke ondernemer wil weten op welke manier hij zijn doelgroep het beste kan benaderen. Er komen elke week nieuwe kansen en mogelijkheden bij, terwijl gebaande paden hun impact verliezen. De keuzes die gemaakt moeten worden om online succes te behalen moeten doordacht zijn. Het is echter onmogelijk om algemene uitspraken te doen over welk platform de hoogste return on investment biedt. Dat verschilt per marketingdoel, doelgroep en markt en zal dus per organisatie moeten worden bepaald. Om hier meer duidelijkheid in te krijgen zoomen wij in deze blog in op de waarde die een online strategie heeft.

Onzekerheid

De reden dat veel kleine bedrijven nog te weinig doen aan online marketing is doordat het als speelgebied voor grote internetgiganten wordt gezien. Kleine bedrijven realiseren zich niet dat zij de zelfde tools tot hun beschikking hebben. Om te bepalen welke tools de hoogste return on investment bieden voor jouw organisatie kan je niet zonder een online strategie die berust op een heldere visie.

De perfecte strategie voor elk bedrijf

Het is dus belangrijk om tijd te reserveren en na te denken over de toegevoegde waarde van bijvoorbeeld social media voor jouw organisatie. Zo moet het o.a. duidelijk zijn welke (online) doelgroepen je gaat bedienen met welk aanbod, welke doelstellingen je nastreeft en welke online activiteiten, middelen en instrumenten je gaat inzetten en op welk moment. Hoe concreter, hoe beter! Als je dit niet beschrijft dan schiet je met hagel i.p.v. scherp! Dit is wat je niet wilt. Hiervoor zijn jouw euro’s en tijd te kostbaar.

Online strategie

Om de huidige en toekomstige ambities en wensen te kunnen realiseren en problemen en achterstanden te voorkomen is een doordachte online strategie vandaag de dag onmisbaar voor een organisatie. De ontwikkelingen op dit vlak gaan enorm snel en de concurrenten zitten niet stil. In het ingewikkelde online spectrum van ontelbare websites, social media kanalen, zullen doordachte keuzes gemaakt moeten worden.

"Een vliegtuig vertrekt ook niet zonder een vliegplan"

Veel ondernemers stellen het samenstellen van een online strategie uit omdat het simpelweg erg veel tijd kost. De waarde van een online strategie is echter te groot om dit nog langer uit te stellen. Met een team van online specialisten kan Praes een unieke online strategie voor jouw organisatie samenstellen. Om te bepalen wat het beste is voor jouw organisatie volgt een uitgebreid technisch en kwalitatief onderzoek naar jouw organisatie. Vervolgens presenteren wij, in de vorm van een online strategie, een routebeschrijving naar de realisatie van jouw doelen! Dit rapport kun jij de komende jaren als uitgangspunt nemen voor alle keuzes en beslissingen die jij gaat nemen op het gebied van o.a. verkoop, (online) marketing en (online) strategie.

Voor meer informatie kun je kijken op: www.uwonlinestrategie.nl

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Houd mij op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste ontwikkelingen van Internetbureau Praes.


Je vindt ons in Groningen

Ben je benieuwd waar onze creaties tot stand komen of wil je gewoon eens kennismaken? Wees welkom, we ontmoeten je graag!

Bel ons 050 8200 900

Praes logo
Praes Logo

Direct contact?

050 - 8200 900