Praes

PASSIE VOOR HET WEB, HART VOOR HET VAK

050 - 8200 900

Jelger Visser

internetstrateeg

Ik ben Jelger, internetondermer uit Groningen en mede-eigenaar van Praes. Sinds 2007 help ik ondernemers met het vergroten van hun zichtbaarheid op internet.

De kracht van Praes, is dat we alle zaken die relevant zijn voor je online zichtbaarheid in samenhang beschouwen. Zo kunnen we alle tools optimaal op elkaar afstemmen en maximaal rendement uit je website halen. Dat is iets waar ik naartoe gegroeid ben, want ooit ben ik begonnen als webtekstschrijver.

Spelen met woorden

Tekst. Dé basis voor het succes van een website. Jarenlang schreef ik sterke en verleidelijke webteksten voor de meest uiteenlopende websites. Teksten met flair, gevormd vanuit een passie voor het spelen met woorden. Trekkend en duwend, net zolang tot de webtekst jouw boodschap uitdraagt op een manier die bij jouw bedrijf past. Zo, en niet anders.

Onderdelen voor succes

Hoewel zeer belangrijk, is webtekst toch slechts één van de factoren die het succes van een website bepalen. Techniek, gebruiksvriendelijkheid, overtuigingselementen, logica van navigatiestructuren; het zijn stuk voor stuk onmisbare onderdelen voor een website. Onderdelen die in samenhang de website tot een succesvolle website maken. Op dit vlak liggen mijn passie, expertise én ervaring.

Al deze zaken komen bij elkaar in Praes. Want wat is er mooier dan een totaaloplossing te kunnen aanbieden? En dan niet één waarbij de elementen los bij elkaar gezocht zijn, maar waarbij alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dát is de basis van online zichtbaarheid. Bij Praes hebben we daar een concept voor bedacht: Werken aan online zichtbaarheid, doorgaans afgekort tot waoz. Bij Praes kun je terecht als je de basis wilt leggen voor je online zichtbaarheid: een professionele website.

Then I saw her face...

"...now I'm a believer..." Ik heb het hier over één van mijn andere grote online passies: Joomla! Het was liefde op het eerste gezicht en die liefde voor het systeem is alleen maar sterker geworden in de loop der jaren. De kennismaking was in 2005, toen nog onder de vlag van Mambo. Al snel ontstond de fork van Joomla! 1.0 en met die afsplitsing ben ik ook meegegaan. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Bij Internetbureau Praes hebben we het systeem omarmd als basis voor vrijwel iedere website die we bouwen. Via OpenTranslators draag ik bij aan de community met het leveren van vertalingen voor diverse extensies. Verder heb ik geschreven voor het Joomla! Magazine, een - inmiddels jaarlijkse - thema-editie van het Webdesigner Magazine.

Bereik mij via

06 - 553 789 75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jelger Visser

Je vindt ons in Groningen

Ben je benieuwd waar onze creaties tot stand komen of wil je gewoon eens kennismaken? Wees welkom, we ontmoeten je graag!

Bel ons 050 8200 900

Praes logo
Praes Logo

Direct contact?

050 - 8200 900