Praes

PASSIE VOOR HET WEB, HART VOOR HET VAK

050 - 8200 900

Vacature Webdesigner

Weet jij mensen te verleiden met creatieve en flitsende designs? Op allerlei gebieden? Wij zoeken een talentvolle (web)designer die zijn of haar hand niet omdraait voor mooie webdesigns, infographics, huisstijlen, brochures en alle andere grafische uitingen.

Vacature PHP-ontwikkelaar

Denk je in code? Droom je in code? Grote kans dat we op zoek zijn naar jou als versterking van ons team PHP-programmeurs. Tenminste, als je niet alleen maar in code praat...

Vacature Webontwikkelaar

Van een grafisch ontwerp een goed werkende website bouwen, vergt veel technische kennnis. Als webontwikkelaar of frontender vertaal je platte, statische designs naar perfect werkende websites.

Vacature Webtekstschrijver

Kun jij bezoekers van websites verleiden met sprankelende en overtuigende teksten? Kun jij met woorden een route uitstippelen? De bezoeker aan de hand nemen, door de website leiden en hem afleveren waar hij moet zijn? Dan ben jij wellicht onze nieuwe webtekst-ster!

Je vindt ons in Groningen

Ben je benieuwd waar onze creaties tot stand komen of wil je gewoon eens kennismaken? Wees welkom, we ontmoeten je graag!

Bel ons 050 8200 900

Praes logo
Praes Logo

Direct contact?

050 - 8200 900