Google Ads

"Eén euro er in, twee er uit". Zo ziet het ideale plaatje er uit.

Adverteren met behulp van Google Ads kan flink bijdragen aan het genereren van extra omzet of leads voor jouw bedrijf. Hoe werkt het? Je potentiële klant heeft een zoekvraag en jij beantwoordt deze met jouw dynamische advertentie in de zoekresultaten.

Als je een goed ingestelde campagne hebt krijg je de juiste persoon direct op de juiste plek. Alleen met de benodigde vakkennis, monitoring en bijsturing kun je het maximale rendement uit Google Ads halen.

Vergeet Bing niet

Bing. De zoekmachine van Microsoft en (kleine) tegenhanger van Google. Net als in Google, kun je ook advertenties plaatsen in Bing. Doordat deze zoekmachine een stuk minder wordt gebruikt, is de concurrentie om te adverteren ook een stuk lager, terwijl het bereik van aantal personen gelijk blijft. Voor jou betekent dit: meer omzet of leads, voor minder geld.

Onze pakketten

Van basis tot maatwerk. Je ontvangt van ons maandelijks een rapport waarin de voortgang staat beschreven en voorstellen tot optimalisatie

Starter

€ 300 Opstartkosten. Daarna € 150 per maand.

Het basispakket waarmee je kunt ervaren hoe Google Ads voor jou uitpakt.

3 Advertentiegroepen
6 advertenties
Maandelijkse bijsturing

Bekend

€ 400 Opstartkosten. Daarna € 300 per maand.

Een uitgebreid pakket met meer advertenties en advertentiegroepen.

6 Advertentiegroepen
12 advertenties
Maandelijkse bijsturing

Omzetmonster

€ 500 Opstartkosten. Daarna € 450 per maand.

Je weet al dat Google Adwords werkt. Je zoekt alleen nog een vakkundige beheerder.

12 Advertentiegroepen
24 advertenties
Maandelijkse bijsturing
Vergeet Bing niet

Nog niet overtuigd?

Liever eerst een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Of twijfel je of adverteren ook voor jou werkt? We vertellen je graag meer.

Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900