Webshops

Webshops

Overal op internet kun je online aankopen doen. Kopers hebben het voor het uitzoeken. Waar gaan ze heen? En belangrijker: hoe zorg je ervoor dat ze jouw webshop uitkiezen?

Bij online verkoop draait alles om sfeer en beleving. Om het creëren van vertrouwen in je webshop en de wijze waarop je bestellingen afhandelt. Gebruiksvriendelijkheid, consistentie (alles moet kloppen!) en een eenvoudig afrekenproces. Want uit statistieken blijkt dat kopers daar het vaakst afhaken.

One size fits all

Kopen via de telefoon of tablet neemt een steeds hogere vlucht. Net zoals websites moeten ook webshops goed bruikbaar zijn op kleinere schermen. Met de moderne technieken waarover we vandaag de dag beschikken is het niet nodig om aparte apps te maken voor telefoon en tablet. Met een slim vormgegeven responsive design schaalt de webshop naadloos van desktop tot telefoon, zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid.
One size fits all

Alle noodzakelijke functionaliteiten

Onze webshops beschikken over alle noodzakelijke functionaliteiten die nodig zijn voor het bedrijven van e-commerce op hoog niveau: voorraadbeheer, betaalintegraties, slimme kortingsregels, orderafhandeling, gebruikersbeheer en vele andere zaken. En als de gewenste functionaliteit niet standaard aanwezig is, ontwikkelen we hem.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900