Onderhoud

Onderhoud

Een goed onderhouden website presteert beter. Punt.

Met periodiek onderhoud zorg je er voor dat jouw website in topconditie blijft. Net als de markt waarin je actief bent, blijft het internet zich continu ontwikkelen. Technisch wordt er steeds meer mogelijk en dat betekent dat jouw website daar op moet aanpassen. Door dit te doen, wordt de website niet alleen sneller maar verlaag je ook nog eens de kans om gehackt te worden.

Vergelijk het met een auto: wanneer je hier twee jaar niet in hebt gereden, kun je er gif op innemen dat de accu leeg is en de auto niet meer wilt rijden. Een website werkt net zo. Wanneer je belangrijke updates uit je CMS (bijvoorbeeld Wordpress of Joomla!) niet doorvoert, is het niet de vraag of je website kapot gaat, maar wanneer.

Monitoring en beveiliging

Al onze websites worden 24/7 gemonitord. Zo zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe updates, maar gaan letterlijk en figuurlijk de alarmbellen af zodra er iets dubieus aan de hand is. Wat de reden hiervan ook is, jouw website is binnen no time weer up-and-running. Natuurlijk hebben we ook onze maatregelen genomen op serverniveau. Hierdoor heeft jouw website altijd een beveiligde en versleutelde verbinding met het internet.
Monitoring en beveiliging

Overnemen van je bestaande website

Wil je jouw bestaande website bij ons onderbrengen voor onderhoud? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900