Koppelingen

Koppelingen

Niets is vervelender dan informatie die verspreid ligt over verschillende systemen. Zeker als je dezelfde informatie drie keer moet invoeren omdat de systemen onderling niet kunnen communiceren. Met slimme koppelingen bespaar je veel tijd én geld…

Een groot voordeel van het koppelen van je website met andere software, is dat je veel efficiënter kunt werken. Bedenk eens hoeveel tijd het scheelt als je de 100 orders, die je per dag maakt met je webshop, niet handmatig hoeft in te boeken in je boekhouding.

Bijkomende voordelen

Er gaat geen informatie verloren. Wat in de website gebeurt, wordt direct doorgezet naar een ander systeem (of andersom). Een aanmelding voor een nieuwsbrief wordt direct op de verzendlijst geplaatst. Je raakt hem dus niet kwijt in je eigen mailbox. Het is ook minder foutgevoelig: je hebt dezelfde informatie niet op meerdere plekken.
Bijkomende voordelen

Klaar om te koppelen?

Wij gaan geen koppeling uit de weg! Jelger laat graag zien hoe we jouw processen efficiënter kunnen maken door je website of webshop te koppelen aan andere systemen.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900