Internetbureau Praes

Passie voor het web, hart voor het vak

Wij zijn Praes. Hét full-service internetbureau dat jouw online bezoekers verleidt en overtuigt. Gedreven door een passie voor alles wat met online te maken heeft.

Online marketing, websites en webapplicaties

Geen onbekende termen voor ons. Dagelijks werken we vanuit ons kantoor in t schiere Grunn aan de online zichtbaarheid van onze klanten. We zijn goed in het ontwikkelen van websites, webshops en complexe webapplicaties. Dat mag je aannemen. Maar onze specialisatie ligt vooral op het vergroten van je online zichtbaarheid. Dáár begint je online succes.

Onze expertise

Bij Praes werken verschillende professionals met ieder een eigen specialisatie. Als individu blinken ze uit in hun vak. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en voortdurend nieuwsgierig naar de technologieën van morgen. Daar zijn ze op geselecteerd. Samen vormen ze een moeilijk te verslaan team dat klaar staat om jouw project op te pakken.

Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900