Trainingen

Trainingen

Ben je toe aan een opfriscursus om je website aan te passen? Ben je van plan om grote(re) wijzigingen door te voeren, maar weet je niet meer goed hoe?

Bij de oplevering van jouw website leren we je de kneepjes van het vak middels een gratis gebruikerstraining. Gemiddeld duurt zo'n training 60 tot 90 minuten. We leren je dan om afbeeldingen en teksten aan te passen, nieuwe pagina's toe te voegen en om nieuwsberichten te plaatsen. We kunnen ons prima voorstellen dat je na verloop van tijd niet meer goed weet waar je wat precies kunt aanpassen. Begrijpelijk natuurlijk. Je kunt altijd een nieuwe gebruikerstraining aanvragen door te bellen of te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kleine aanpassingen

Heb je een korte vraag over een aanpassing in jouw website? Of wil je dat we kort met je sparren over de aanpak? Dan is het natuurlijk niet nodig om een complete training te volgen. Bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900