Websites

Websites

Internetgebruikers willen begrepen worden. Als jij niet begrijpt wat ze willen of zoeken sta je op achterstand. Met Praes als internetpartner laat je de gebruiker zien dat je hem begrijpt.

Want hoewel we de website voor jou (als onze klant) bouwen, bouwen we hem nog meer voor jouw klant. We gaan pas aan de slag als wij samen helder voor ogen hebben wat je wilt met de website en wat hij voor je bedrijf moet doen. In veel gevallen bepalen we dan ook eerst een online strategie voor je bedrijf.

Moderne technieken

Bij ons hoef je niet te vragen of je nieuwe website geschikt is voor smartphones of andere devices. We bouwen al jaren niet anders. Mobiel internetgebruik neemt nog steeds toe en voor ons is het de normaalste zaak dat je website daar klaar voor is. Dat geldt ook voor integratie met social media. We vragen niet of je sociale media wilt integreren, maar welke.
Moderne technieken

Digitaal verlengstuk

Een website is meer dan alleen jouw "online visitekaartje". Het is een digitaal verlengstuk van jouw bedrijf. Heb je in dit digitale tijdperk jouw website niet goed op orde? Dan is de kans groot dat jouw (toekomstige) klant ergens anders gaat kijken. We laten je graag zien hoe je meer uit je bedrijf kunt halen met een goede website.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900