Social advertising

Social advertising

Je ziet ze steeds meer terug in je eigen tijdlijn. Gesponsorde berichten van bedrijven die schreeuwen om jouw aandacht. Adverteren op Facebook, LinkedIn of Instagram kan bijzonder effectief zijn. Mits je het goed hebt ingeregeld.

Met behulp van een slimme inrichting kun je doelgericht adverteren. Zo is het mogelijk om op basis van persoonlijke gegevens een advertentie te laten zien (of juist niet), maar ook op basis van tijdstip, locatie of zoekterm.

Meer klanten, meer omzet

Het inzetten van social media advertenties gaat verder dan alleen het plaatsen van een advertentie. Het is belangrijk om continu bezig te zijn met bijsturing op de doelgroep, budgetbeheer en het creëren van pakkende content. Met de juiste aanpak zorg je voor meer (terugkerende) klanten, meer omzet.
Meer klanten, meer omzet

Ook adverteren op social media?

Tijdens een verkennend gesprek gaan we in op onder andere jouw wensen, doel en verwachte resultaten. Neem contact met ons op en samen met jou bekijken we de mogelijkheden.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900