Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven en e-mailmarketing saai en achterhaald? Integendeel. Het periodiek verzenden van nieuwsbrieven is nog steeds érg levendig.

Het is de perfecte manier om jouw bestaande klantenkring te voorzien van nieuwe diensten of producten en daarmee zogeheten 'aftersales' te creëren. Heb je een webshop? Dan kan dit ook een ideale manier zijn om een kortingscode of aanbiedingen te verspreiden.

Maak jouw nieuwsbrieven 'slim'

'Slimme' nieuwsbrieven zijn geautomatiseerde brieven. Je herkent het misschien wel van de grotere webshops. Heb je een bestelling gedaan op Bol of Coolblue? Een dag of twee later ontvang je een e-mail met een aanbieding van producten die daar op aan sluiten. Een voorbeeld: heb je online een stofzuiger gekocht? De kans is groot dat je volgende nieuwsbrief een aanbieding bevat voor stofzuigerzakken.
Maak jouw nieuwsbrieven 'slim'

Ook nieuwsbrieven verzenden?

Houd je klanten aangehaakt! Samen bespreken we de inhoud, frequentie en doel van de nieuwsbrief en denken we mee in creatieve oplossingen. Wil je weten hoe? Stuur ons vrijblijvend een berichtje.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900