SEO

SEO

SEO is een afkorting van: Search Engine Optimization; een hele mond vol. In Jip-en-Janneke taal betekent dit: het optimaliseren van jouw positie in de zoekmachine.

Het werken aan jouw ranking in de zoekresultaten is complex. Het hangt onder andere af van de techniek waarop jouw website is gebouwd, de geschreven (web)teksten en natuurlijk ook je concurrentie.

Word online zichtbaar

Heb je bepaalde zoektermen waarop je gevonden wilt worden? Door periodiek aanpassingen door te voeren op jouw website en dit meetbaar te maken kun je al snel een aantal posities stijgen in de zoekmachine. Daarnaast kunnen landingspagina's (ook binnen de website) bijdragen aan het vergroten van jouw online zichtbaarheid.
Word online zichtbaar

Til jouw website naar een hoger niveau

Samen bepalen we een strategie waarmee we de vindbaarheid jouw website vergroten. Weten hoe? Neem contact op met ons. Wij geven graag een nadere toelichting over de mogelijkheden.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900