Online strategie

Online strategie

De tijd dat internet overzichtelijk was ligt ver achter ons. Een online strategie geeft duidelijke richting en houvast aan je online activiteiten in het ingewikkelde spectrum van websites, sociale media en thema-specifieke fora.

Een online strategie is niet simpelweg een projectie van je strategisch plan op de online wereld. Alles wat je online doet heeft een reden, een doel. Heldere keuzes zijn belangrijk om je online activiteiten succesvol te laten zijn. En die maak je niet alleen.

Bekijk ook de website: uwonlinestrategie.nl

It takes two to tango

Jij kent jezelf. Je weet waar je heen wilt met je bedrijf en wie je daarvoor nodig hebt als doelgroep. Wij kennen internet, kunnen online zin en onzin van elkaar scheiden en weten hoe mensen denken. Samen dansen we de tango, de dans van leiden en volgen. Jij mag als eerste leiden en ons meenemen in je visie en bedrijfsdoelen. Daarna zijn wij aan de beurt. Met onze eigen mix van strategie, inzicht en creativiteit plaatsen we je bedrijfsdoelen in online perspectief en zorgen voor de juiste online focus.
It takes two to tango

Van online strategie naar plan van aanpak

Hoe gericht en concreet een online strategie ook is, zonder doorvertaling naar concreet plan van aanpak blijft het een abstractie. Bereik je de doelgroep het beste via een nieuwsbrief? In het plan van aanpak werken we uit hoe de e-mailmarketing eruit moet zien, idealiter inclusief een planning. Het resultaat is een online strategie met meetbare doelstellingen waarin alle online activiteiten op elkaar zijn afgestemd, en voorzien zijn van de juiste mix van online middelen. Zo regisseren we je reis naar online succes. Naar meer conversie.
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900