Geoplaza

De geo-sector groeit en het aantal studenten neemt toe. Ben jij die student die op zoek is naar een stageplaats, afstudeeropdracht of starterfunctie bij een geo-werkgever? Of ben jij een werkgever die een student met de laatste kennis van het vak aan het werk wil in jouw organisatie?

Geoplaza is het digitale ontmoetingspunt voor geo-studenten en geo-werkgevers. Dit is dé plek voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod voor stages, afstudeerplaatsen en startersbanen.

Inmiddels zijn er meerdere studenten en werkgevers bij elkaar gebracht door Geoplaza! De vacaturebank brengt automatisch een match tot stand op basis van het onderwerp van jouw motivatie, en de interesse van de aangesloten bedrijven. Ben jij onderdeel van het volgende succesverhaal?

Geoplaza
Geoplaza
Geoplaza
Geoplaza

Samen aan de slag?

Ben je benieuwd waar onze creaties tot stand komen of wil je gewoon eens kennismaken? Wees welkom, we ontmoeten je graag!

Koffie alsjeblieft Thee graag
Logo Praes
Stavangerweg 23-16 • 9723JC, Groningen • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.050 8200 900