050 - 8200 900

Roel Peeters

De case

Roel Peeters: een plezante Microsoft-trainer

Wat begon met vaardigheidstrainingen voor Word en Excel is uitgegroeid tot een specialistisch trainingsbureau waar je meer uit je Outlook leert halen, je dagelijkse taken managet als een pro en slim leert omgaan met je documentmanagement. Secretaresses en office-managers kunnen dan ook niet zonder handige tips en trucs van de bevlogen Microsoft-trainer Roel Peeters

Jarenlange samenwerking

De samenwerking tussen Roel Peeters en Internetbureau Praes is er inmiddels één van vele jaren. Voorafgaand aan het realiseren van de nieuwe website zijn alle wensen én diensten van Roel Peeters in kaart gebracht. Daarbij werd al snel duidelijk dat het niet om 5 of 10 diensten ging, maar om enkele tientallen! Internetbureau Praes heeft ervoor gezorgd dat een bezoeker - ondanks dit overweldigende aantal - snel de diensten kan vinden die hij nodig heeft. Het ‘platte categorie-denken’ hebben we ingeruild voor een oplossingsgerichte denkwijze waarmee de diensten snel gesegmenteerd kunnen worden naar een bepaalde doelgroep. Hiermee is de website ook klaar voor de toekomst: het is eenvoudig om clusters van diensten te vormen en die af te stemmen op een nieuwe doelgroep.

Roel Peeters

Roel Peeters is dé Microsoft-specialist ‘in de buurt’

Niet alleen in de buurt, maar ook in de rest van Nederland. Met de nieuwe website heeft Roel Peeters podium gekregen om zijn inspiratie kwijt te kunnen en om zijn cases onder de aandacht te brengen. Potentiële opdrachtgevers vinden daarin de bevestiging die ze zoeken. Niet alleen in de aangeboden diensten, maar vooral in de kennis die Roel deelt en de organisaties die hij bediend heeft. De website vormt zo een vliegwiel voor het verkrijgen van nieuwe opdrachtgevers. Klinkende namen als FrieslandCampina, de SER, LTO Noord, het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Open Universiteit openen deuren die anders gesloten zouden blijven.

Roel Peeters

“Jelger heeft niet alleen mijn website gebouwd. Hij slaagt er in de kern van een onderneming boven water te halen en heeft de kennis om dit maximaal vindbaar te maken op het internet. Hij is een conceptdenker en gaat daarbij zeer planmatig te werk.”

— Roel Peeters, Microsoft-trainer

Roel Peeters

Waarom Internetbureau Praes?

Roel Peeters zocht een internetpartner die in staat zou zijn om overzicht aan te brengen in de grote hoeveelheid diensten die hij aanbiedt. Praes is gestart met een analyse van de toenmalige website, en constateerde al snel dat die de online doorgroei van Roel Peeters in de weg zat. Tijdens een creatieve sessie hebben we het aanbod ‘afgepeld’, terug gebracht tot de essentie en een concept ontwikkeld waarin bezoekers zich direct kunnen herkennen. Dit is de kracht van de website.

Workshop of training volgen?

Een uitdrukkelijke wens van Roel Peeters was het kunnen aanbieden van trainingen en workshops. En dan liefst zo eenvoudig mogelijk. Internetbureau Praes heeft een gebruiksvriendelijk agendasysteem ingebouwd waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor een training of workshop naar keuze. De website handelt alle aspecten af, van inschrijving tot betaling via iDEAL, zodat Roel zich kan focussen om de essentie: het verzorgen van de training of workshop.

Roel Peeters

“De kracht van de website van Roel Peeters ligt in de wijze waarop we zijn dienstverlening presenteren. Het gaat niet om de afzonderlijke diensten, maar om samenhangende oplossingen die een solide basis vormen onder de dagelijkse werkzaamheden van secretariële teams. Ben je ondernemer of secretaresse? Maak je bekend en website selecteert de juiste diensten voor je.”

— Jelger Visser, Internetbureau Praes

Roel Peeters

Toekomst

De huidige website van Roel Peeters is een zeer goede basis om verder op te bouwen. Op de inspiratie-pagina kan Roel zijn kennis delen. Sinds de lancering van de nieuwe website heeft dat geleid tot een gestage aangroei van artikelen. Het systeem is modulair zodat het mogelijk is om snel nieuwe functionaliteiten te implementeren. Daarnaast wordt voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van de website, waarmee het ook voor Praes een leuke weg is om te bewandelen.

Jelger en Martin staan voor je klaar!

Heb je een uitdaging voor ons? Die gaan we niet snel uit de weg. Jelger en Martin denken graag met je mee voor de beste oplossing.

Stuur ons een e-mail of bel direct naar 050 - 8200 900. We maken graag kennis met je.

Je vindt ons in Groningen

Ben je benieuwd waar onze creaties tot stand komen of wil je gewoon eens kennismaken? Wees welkom, we ontmoeten je graag!

Bel ons 050 8200 900

Praes logo
Praes Logo

Direct contact?

050 - 8200 900